Aubergine met paprika en kaas


1 kleine ui

2 groene paprika's

4 tomaten

200 gr spinazie

100 gr gezouten gepelde gemengde noten

2 el margarine

1 teentje knoflook

100 gr belegen geraspte kaas

1 1/2 el sesamzaad

2 tl bouillonpoeder

versgemalen peper

2 aubergines


Pel de ui en snipper hem. 
De paprika's wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden.
Spinazie wassen, uitzoeken en in een zeef goed laten uitlekken.
Snij de spinazie grof. Hak de noten fijn. Verhit de margarine in een koekepan.
Fruit de ui ± 3 min. Knoflook pellen en erboven uitpersen. 
De paprika en spinazie toevoegen en 5 min. zachtjes meebakken. 
Schep nu de tomaat, noten, kaas en sesamzaad erdoor. 
Op smaak brengen met 1 tl bouillonpoeder en versgemalen peper. 

Was de aubergines en halveer ze in de lengte.
Met een lepel uithollen tot op 1 cm van kant. 
Vul ze met het paprikamengsel.
De oven voorverwarmen op 220°C. 
Schenk in een ovenschotel 1/2 dl heet water.
Roer hier 1 tl bouillonpoeder door en leg de aubergines erin
Dek af met aluminiumfolie.
Bak de aubergines in het midden van de oven gaar.