Kitchenwitches Kookpot

  • Doorgaan naar inhoud
  • Spring naar hoofdnavigatie om in te loggen

Nav weergave zoeken

Navigatie

Zoeken

U bevindt zich hier: Start Historische gerechten
  • Menu
  • Aardappelgerechten
  • Barbecue
    • Bijgerechten
    • Broodvariaties
    • Groentes
    • Marinades
    • Vlees & vis
  • Bijgerechten
  • Bizar
  • Brunch
  • Budget
  • Cocktails & zo
  • Desserts
  • Eenpanners
  • Groenten
  • Hapjes & snacks
    • Dips & smeersels
    • Koude snacks
    • Warme snacks
  • Hartige taarten
  • Historische gerechten
  • Hoofdgerechten
    • Gevogelte
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • IJs
  • Internationaal             ►
  • Kaas
    • Kaasdesserts
    • Kaasfondues
    • Kaas hoofdgerechten
    • Kaas voorgerechten & snacks
  • Koek, gebak & bonbons
  • Ovenschotels
  • Pasta's
  • Römertopf
  • Salades
  • Sauzen
  • Soepen
  • Solo's
  • Stamppotten
  • Voorgerechten
  • Wokgerechten

Historische gerechten

Arabische Muhlawaja
Breugheliaanse rijsttaart
Breughelpannenkoeken
Canstellingen, koekjes uit de middeleeuwen
Gepocheerde kipfilet met sauce vert en uiensaus
Ghecloven nonnen, gevulde eieren uit 1514
Gheuormde wijs (valse vis), appeltaart uit de middeleeuwen
Hamlapjes van de V.O.C.-kok (2)
Kalfspeper uit de late middeleeuwen
Kalfsvlees in groene saus uit de middeleeuwen.
Kaneelkip
Klooster-kaassoep
Kruisvaarders toetje
Maumenee, gehaktballetjes in kalkoensaus uit de middeleeuwen
Merovingisch rabarbergebak
Middeleeuws brood
Middeleeuws koolgerecht met spek
Middeleeuwse aubergines in auberginesaus
Middeleeuwse broodjes met kaas en zelfgemaakte mosterd
Middeleeuwse gevulde eieren
Middeleeuwse linzensoep
Middeleeuwse stoofpeertjes
Monnikenmelk
Moretum, een Romeinse kaas-spread
Noch een goede loeck sausse
Nonnekusjes
Patina, Romeinse omelet met noten
Potpastey, middeleeuwse stoofpot
Romeins varkensvlees
Spinaziepastei uit de 16e eeuw
Syllabub uit de 17e eeuw
Turkenhoofd, wildpastei uit het middeleeuwse Engeland
Vijf-uientaart met spek en oude kaas uit Rembrand’s tijd (ca. 1620)
Vikingbrood
Vlaai met kwark en fruit uit Rembrand’s tijd
Zoete kaastaart uit de 17e eeuw
Copyright © 2021 Kitchenwitches Kookpot. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.