Arabische Muhlawaja
|
Breugheliaanse rijsttaart
|
Breughelpannenkoeken
|
Canstellingen, koekjes uit de middeleeuwen
|
Gepocheerde kipfilet met sauce vert en uiensaus
|
Ghecloven nonnen, gevulde eieren uit 1514
|
Gheuormde wijs (valse vis), appeltaart uit de middeleeuwen
|
Hamlapjes van de V.O.C.-kok (2)
|
Kalfspeper uit de late middeleeuwen
|
Kalfsvlees in groene saus uit de middeleeuwen.
|
Kaneelkip
|
Klooster-kaassoep
|
Kruisvaarders toetje
|
Maumenee, gehaktballetjes in kalkoensaus uit de middeleeuwen
|
Merovingisch rabarbergebak
|
Middeleeuws brood
|
Middeleeuws koolgerecht met spek
|
Middeleeuwse aubergines in auberginesaus
|
Middeleeuwse broodjes met kaas en zelfgemaakte mosterd
|
Middeleeuwse gevulde eieren
|
Middeleeuwse linzensoep
|
Middeleeuwse stoofpeertjes
|
Monnikenmelk
|
Moretum, een Romeinse kaas-spread
|
Noch een goede loeck sausse
|
Nonnekusjes
|
Patina, Romeinse omelet met noten
|
Potpastey, middeleeuwse stoofpot
|
Romeins varkensvlees
|
Spinaziepastei uit de 16e eeuw
|
Syllabub uit de 17e eeuw
|
Turkenhoofd, wildpastei uit het middeleeuwse Engeland
|
Vijf-uientaart met spek en oude kaas uit Rembrand’s tijd (ca. 1620)
|
Vikingbrood
|
Vlaai met kwark en fruit uit Rembrand’s tijd
|
Zoete kaastaart uit de 17e eeuw
|