Broccoliquiche met brie en cashewnoten


250 gr broccoli roosjes

2 rode uien

2 el vloeibare boter

200 gr brie

150 gr Boursin met knoflook

1 blikje Danerolles croissants

4 eieren

80 gr cashewnoten


Verwarm de oven voor tot 200°C. 
Snijd de broccoli roosjes kleiner en kook ze in in ruim kokend water beetgaar.
Spoel ze na met koud water en laat goed uitlekken. 
Pel de uien en snipper ze grof. 
Snij de brie in plakjes.
Verhit de vloeibare boter en fruit hierin de ui 2-3 minuten.

Verwarm de Boursin met 1/2 dl. water al roerende in een steelpan tot een gladde saus.
Bekleed een ingevette quichevorm met het croissantdeeg en verdeel de ui en broccoli over de bodem.
Klop de eieren los met de Boursinsaus en schenk dit mengsel over de broccoli.
Verdeel ook de cashewnoten erover. Dek het geheel af met de brie.

Bak de quiche in het midden van de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
Serveer met een frisse salade.