Cups met Piña Colada ananasroom en meloen


1 reep witte chocolade van 75 gr in stukjes

4 dessert cups (Hamlet Venetia)

1 el geraspte kokos

1 1/2 dl slagroom

1/2 dl Piña Colada

2 el ananasstukjes uitgelekt en fijngehakt

1 bakje meloenmix (250 gr.)


Verwarm de chocolade au-bain-marie al roerend op laag vuur tot het gesmolten is. 
Neem de kom van de pan en laat het tot dik vloeibaar afkoelen.
Bestrijk de cups met een kwastje met een dun laagje chocolade en laat deze drogen.
Rooster de kokos in een droge koekenpan lichtbruin.
Klop de slagroom stijf.
Spatel de Piña Colada en de ananas erdoor.
Verdeel de room over de dessert cups. 
Zet de cups elk op een bord.
Garneer met de meloen en strooi de kokos erover.

Per portie levert dit nagerecht: 345 kcal