Gevulde paprika’s met rösti


4 el olijfolie
2 uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
500 gr h-o-h gehakt
1 tl paprikapoeder
1 tl tijm
4 rode paprika’s
150 gr feta, in blokjes
750 gr diepvriesrösti

Verwarm de oven voor op 180°C. 
Verhit 2 el olie en fruit hierin de ui en knoflook.
Voeg het gehakt met paprikapoeder, zout en versgemalen peper toe en bak het rul.
Schep de tijm erdoor. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten,
maar laat de steel zitten.
Bestrooi de binnenkant met zout.
Meng de feta door het gehakt.
Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en
zet ze in een lage ovenschaal ca. 30 minuten in de oven.
Bak intussen in de rest van de olie de rösti goudbruin.
Voeg zout en versgemalen peper toe.
Serveer de paprika’s erbij.