Tortilla met sinaasappel-selderijsalade


3 el olie

450 gr gekookte aardappelplakjes
          (uit de koeling, of nog goedkoper, zelf gekookt)

6 eieren

zout en versgemalen peper

1 tl kaneelpoeder

1 blikje maïs (ca 275 gr) uitgelekt

1 lente-uitje in ringetjes

2 sinaasappels, dik geschild

3 stengels bleekselderij in boogjes

1 rode ui gesnipperd

4 el chilisaus


Verhit 2 el olie en bak hierin de aardappelplakjes 4 minuten.
Klop de eieren los met zout, peper en kaneel en schep de maïs erdoor.

Giet het ei-maïsmengsel met de bosui bij de aardappelplakjes en 
laat de tortilla met het deksel op de pan op een halve stand in ca. 12 minuten gaar worden.

Snij de sinaasappelpartjes tussen de vliesjes uit en vang het sap op.
Meng de partjes, sap, bleekselderij, zout en peper.
Bestrooi met rode ui.
Meng de chilisaus met 1 el olie en druppel dit over de salade.
Serveer de tortilla in punten gesneden met de salade.